Kommentarer: 6    Postet: 13.12.2010   Klokken: 00:56   Kategori: Jul


Gjør en god gjerning for noen andre, fortell!

På lørdag var jeg på jobb hele dagen, så det ble ikke tid til noe innlegg før i kveld. Jeg hjalp mange kunder, fant ting til dem, veiledet og kom med råd og tips, men det er jo en stor del av jobben min så jeg vil ikke se på det som gode gjerninger, selv om jeg kunne ha latt være å gå inn for å være hjelpsom..

Så desverre, jeg leste lørdagens gjøremål litt for seint til å få gjort en virkelig god gjerning, og jeg tror dette er viktig å fokusere på til vanlig også. Morten er flink på å gjøre gode ting mot andre, tilby hjelp og kjøring, si fra om ting, ja, rett og slett gjøre ting mange andre ville tenkt var andres psoblem, og ikke deres eget. Det beundrer jeg ham for. En knallgod egenskap!

 

Tumblr_lc7ffqvrxd1qc7d8bo1_500_large_large

 

Q: HAR DU GJORT EN GOD GJERNING I DET SISTE?

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 6    Postet: 13.12.2010   Klokken: 00:56   Kategori: Jul
Martha   Postet: 13.12.2010  kl:10:14
Er enig i at man burde gjøre disse små gode gjerningene i hverdagen. Mange ting burde egentlig vært en selvfølge, men virker likevel veldig vanskelig å gjøre, f.eks. å reise seg for eldre på bussen. Merker selv hvor vanskelig det er når jeg blir skikkelig stolt av meg selv bare jeg gjør noe sånt for en gangs skyld...
hoyesensmakeupandbeauty   Postet: 13.12.2010  kl:11:01
Er så viktig med de små men gode gjerningene i hverdagen:D
kristinesside   Postet: 13.12.2010  kl:11:14
hoyesensmakeupandbeauty: JA! Det er det! Det er det folk legger merke til og man kan oppmuntre folk bare med å gjøre en bitte liten ting :)
kristinesside   Postet: 13.12.2010  kl:11:15
Martha: Det er en herlig følelse da, når du faktisk tør å "skille deg litt ut av mengden" og gjøre noe fint som man egentlig burde gjøre uten å tenke over det en gang. Tror jeg må bli flinkere på det!
Martha   Postet: 13.12.2010  kl:14:23
Tror jeg vet noe som skremmer folk fra å være hjelpsomme: Var ei eldre dame i dag som henvendte seg mot meg som om hun skulle spørre om veien e.l., men plutselig så dukket det opp en brosjyre fra Jehovas vitne eller noe. Nesten så man tar en stor bue forbi alle man går forbi.
kristinesside   Postet: 13.12.2010  kl:15:01
Martha: Helt sant. Man er ofte redd for ting man møter på som man ikke vet noe særlig om. Det er mest komfortabelt med det som er trygt og godt og man har peiling på og kontroll over. Fremmede mennesker er skumle for mange, for meg også av og til. Merker ejg blir skikkelig skeptisk til tider! Men er det egentlig så mye å være redd for? Kan man ikke være litt mer imøtekommende og hjelpe litt mer og tørre å ta sjangser? Hmm..


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits