Kommentarer: 0    Postet: 11.12.2010   Klokken: 00:57   Kategori: Mat


I kveld etter at jeg kom meg hjem fra jobb begynte jeg å lage en pepperkakedeig. Men siden sukkerrøra må avkjøles før jeg kan blande i melet, så må jeg da vente en god stund, for det ble ei stor gryte..

Og når man venter på noe godt, da blir man oftest litt sulten. Hadde røkt laks og rapidsalat i kjøleskapet, og fikk lyst på eggerøre, men det har jeg aldri laget før. Så da søkte jeg opp eggerøre på google, og snublet over en video på youtube der Gordon Ramsey lager en perfekt eggerøre! Ikke helt på den måten mamma lagde den med ei stekepanne, selv om den også var god. Jeg prøvde, (uten creme freshen og gressløken), og vips! Nå er jeg god og mett og føler meg som en ekspert på eggerøre!

 

Her er den perfekte kveldsmaten/nattmaten min før den ble spist opp megakjapt!:

 

NAM!

 

Q: HVA SYNES DU??

Q: KOMMER DU TIL Å PRØVE OPPSKRIFTEN HANS?

Q: ER DU FLINK TIL Å LAGE EGGERØRE?

 

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 0    Postet: 11.12.2010   Klokken: 00:57   Kategori: Mat


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits