Kommentarer: 2    Postet: 10.12.2010   Klokken: 23:08   Kategori: Jul


Ta et vinterbilde av deg selv.
Dette bildet er nok desverre ikke tatt i dag, men den aller første snødagen i vinter. Jeg har vært på skolen og så rett på jobb i hele dag, så har ikke rukket å ta bilde mens det ennå var lyst ute, men jeg hadde samme genser, jakke og lue på meg i dag, så det ville nok sett rimelig likt ut. Det var også snø ute og snø i lufta tidligere i dag (før det begynte å regne og smelte..), og jeg har forandret meg lite på få uker, så ja. Dette bildet kunne ikke vært likere :)

BTW så er det speilglatt ute nå! Is og vann på toppen, kunne ikke stå stille midt i veien, ingen grøftekanter å gå i, så jeg tror jeg brukte over 10 min fra bussen og hjem, og til vanlig bruker jeg ca 3-4 min..

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 2    Postet: 10.12.2010   Klokken: 23:08   Kategori: Jul
hoyesensmakeupandbeauty   Postet: 12.12.2010  kl:21:58
Kjempe pent bilde av deg:D
kristinesside   Postet: 13.12.2010  kl:01:18
hoyesensmakeupandbeauty: Tusen hjertelig :) Litt vel gira over snøen der ;)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits