Kommentarer: 4    Postet: 08.12.2010   Klokken: 20:07   Kategori: Jul


I et tidligere innlegg skrev jeg at jeg hadde overrasket Morten med en simpel liten, men koselig julekalender 1. desember, og ble overrasket da han hadde lagd en enda bedre en for at jeg også skulle få en kalender. Jeg hadde ingen bilder å legge ut da, men her får du sett kalenderne vi har.


Denne kalenderen her lagde jeg i all huj og hast morgenen den 1. desember midt i eksamenslesinga. Jeg syntes det var litt trist at vi ikke hadde noen kalendere i år, så jeg skrev små koselige kommentarer og setninger til Morten på postitlapper, limte dem igjen, skrev på nummer fra 1 til 24, kjøpte 24 griseflax og festet begge deler med små klesklyper på en hyssingtråd som jeg enkelt knyttet fast i lysene på veggen i tua. Enkelt og kjapt.


Etter at jeg hadde overrasket Morten med kalenderen gikk jeg på jobb, og hadde ikke da Morten laget en kalender til meg også når jeg kom hjem igjen? Og var ikke denne bedre og mer koselig i tillegg?? Typisk! Men jeg ble jo glad! Nå våkner jeg med kalenderen som det første jeg ser hver morgen!


Og så har vi en liten kalender til, fra FIL, Farsund Idrettslag. Der skal man skrape og samle juletrær, men det ser litt dårlig ut for vi har bare fått nisser til nå.. :/

 

 

Q: HAR DU EN JULEKALENDER?

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 4    Postet: 08.12.2010   Klokken: 20:07   Kategori: Jul
Tvilling mammsen <3   Postet: 08.12.2010  kl:20:12
Å, så koselig gjort av kjærsten din da! :)Skulle ønske min hadde gjort det for meg også! Har ikke kalender vi :/ Bare barna! Hehe
MellomStjernene   Postet: 08.12.2010  kl:20:23
sv: det kan jeg skjønne, de ser kjempegode ut! :)
Anki :)   Postet: 08.12.2010  kl:22:06
Så koselig :)

Har bare flax kalender jeg :P
kristinesside   Postet: 08.12.2010  kl:23:04
Tvilling mammsen: Det var knallkoselig :) I fjor lagde vi pakkekalender til hverandre, men ble ikke råd til det i år. Men tipper at det fort blir mer fokus på ungers kalendere når de kommer trillende :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits