Kommentarer: 0    Postet: 08.12.2010   Klokken: 16:44   Kategori: Jul


Mitt beste juleminne?

Når jeg var liten betydde jul og advent kos med kalender, lys og historier på skolen og korte dager. Mye snø, mye fritid, refleksvest og akekjelking på kveldene, snølykter og pakkekalendere som mamma hadde pakket inn, nye julekalendere på TV som jeg aldri hadde sett før, og skikkelig SKIKKELIG julestemning hele desember! Det var den gang jeg ikke hadde noen eksamener å stresse med, samtidig som alle juleforberedelsene måtte til, for det tok noen andre seg av. Det var uskyldige og glade og koselige dager, fylt med godterier, kaker og sang.

Men mitt vageste og beste juleminne må ha vært de dagene i desember da jeg og pappa lagde julegodterier sammen. Om det var mange slike kvelder, år etter år, eller bare et par ganger husker jeg ikke, men jeg husker den gode stemninga når vi skulle lage godterier istedet for de vanlige kakemennene. Sjokoladeboller med strø og risboller lagde vi, og husker jeg ikke helt feil lagde vi noen konfektknapper også. Baking er så kos!!

Tumblr_lbwjytcfst1qbo7f6o1_500_large


Synd jeg ikke ha bilder fra jeg var liten på pcen, men hadde jeg dratt hjem og kikket i pappas album hadde jeg nok funnet noen fine bilder jeg kunne vist her :)

 

 

Q: HAR DU ET SLIKT JULEMINNE?

 

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 0    Postet: 08.12.2010   Klokken: 16:44   Kategori: Jul


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits