Kommentarer: 2    Postet: 26.11.2010   Klokken: 00:25   Kategori: Hverdagsliv


ENDELIG har jeg fått tak i en refleksvest som jeg bruker når jeg sykler hjem fra jobb. Selv om det er mørkt er det ganske lyst på sykkelstiene ejg bruker, men likevel! Det har så mye å si likevel!

På andre siden av kassa på jobb er det ei eske med søte går refleksbamser, eller elefanter. Og der står det med tydelig skrift. "Du LYSER ikke i mørket selv om du er voksen."

Hvor mange ganger har du gått i mørket og tenkt; "Jaja, de ser meg jo, så liten er jeg ikke, så dårlig syn og lykter har de ikke." Og hvor mange ganger har du selv kjørt eller vært i en bil og blitt overrasket hvor nærme du egentlig var en person uten refleks, selv om du hadde fjernlysene på? Og irritert deg over at ikke alle bruker refleks når de er ute?

Nå har iallefall jeg tatt litt til vettet og bruker refleksvest, uansett hvor bra eller ikke bra det ser ut. (Den er litt liten når jeg har på meg mange lag med klær pga kulda.. Jeg ser litt sprengt ut.)

Jeg lyser iallefall i mørket!

 

 

DU LYSER IKKE I MØRKET SELV OM DU ER VOKSEN!!!

 

Q: BRUKER DU REFLEKS?

 

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 2    Postet: 26.11.2010   Klokken: 00:25   Kategori: Hverdagsliv
Cetine   Postet: 26.11.2010  kl:15:03
Jeg bruker ikke refleksvest, men jeg har rimelig mange av de søte refeksbamsene som henger på div. veskser og sekker.
kristinesside   Postet: 26.11.2010  kl:22:47
Cetine: Så bra!! :) Alt hjelper! :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits