Kommentarer: 2    Postet: 26.11.2010   Klokken: 12:30   Kategori: Shopping


Jeg fant denne her i helga jeg! På hengeren ser den litt slapp ut med store armer og blondemønster utenpå, og kanskje litt kjedelig, men på sitter den som støpt! Vet ikke om jeg skal kalle det en tunika, topp eller kjole? Jeg har iallefall tenkt å kanskje bruke den i jula, med strømpebukser, høye sko og smykker, armbånd og øredobber til. Da blir den til "en liten sort en"!

 

 

I desember skal vi nemlig ha julestemning i alle rom, og dermed har vi fått tak i et litt julete sengetøy med hjerter og rødt mønster. Gleder meg! Skal se om jeg ikke får tak i julelys til å ha på soverommet også. Tipper Morten blir "glad" da ;)

 

 

Q: HAR DU KJØPT INN NOE TIL JULEMÅNEDEN?

 

 

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 2    Postet: 26.11.2010   Klokken: 12:30   Kategori: Shopping
Cetine   Postet: 26.11.2010  kl:12:45
Jeg har kjøpt en del gaver :-]
kristinesside   Postet: 26.11.2010  kl:12:53
Cetine: Jeg har faktisk ikke kommet i gang med gavene ennå! Må vente på lønning først.. Hehe.


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits