Kommentarer: 4    Postet: 12.11.2010   Klokken: 23:53   Kategori: Shopping


Tidligere i uka var jeg og Morten på en kjapp handletur, da da han plutselig skrådde inn i en butikk, gikk rett bort til noen støvletter og spurte om jeg kunne ha de, og gjett om jeg kunne! Knallfine og enkle, og varme, og med litt god såle til isen kommer!

Som regel ender jeg opp med ikke å kjøpe ordentlige vinterstøvletter fordi jeg ikke finner noen som er fine og varme og praktiske samtidig. Ofte ender jeg opp med høye hæler, og da er jeg like skjelven i gangen om det er glatt ute eller ikke. Men denne vinteren blir det andre boller!Og sjekk her! Ikke bare har de et deilig hvitt varmefôr inni hele støvletten, men du kan brette ned den øverste delen for å få en litt mykere og en helt annen sko! Altså 2 støvletter i én! Jeg merker fort forskjellen på varmen om jeg har kanten brettet ned eller ikke. Så om jeg fryser litt en dag jeg er ute, er det bare å brette dem opp, eller motsatt. Det hjelper en god del å brette dem litt ned om man er veldig varm også. Så med disse 2 stilene kan jeg både bruke dem til hverdags, og til litt finere anledninger også, bare å brette dem opp igjen:) "Brettekanten" ser du ikke like godt når du har støvlettene på:)


Jeg fikk også tak i lærbalsam for skinnsko, eller for syntetisk skinn. Den rengjør skoen, frisker opp fargene, beskytter, imprignerer og mykgjør skoen :) Så støvlettene mine fikk en god behandling i dag, og jeg må prøve å gjøre det innimellom for å beskytte dem så jeg kan ha dem leeenge :)Se så fine og skinnende støvlettene mine ble:
Og så fikk jeg også frisket opp noen andre sko jeg har brukt veeldig mye i det siste, og som sårt trengte en behandling:

MEN! Så var jeg i posten i dag og henta en pakke! Og det var noen andre støvletter som jeg hadde bestilt før Morten fant disse andre støvlettene til meg. Disse her hadde ingen butikker når jeg først hadde sett meg dem ut, og dermed bestilte jeg dem. Men nå er jeg litt usikker. Skal jeg beholde dem eller sende dem tilbake?
Disse er litt tynnere, ikke så tykt fôr, ikke så tykk såle, og mer spisse foran ved tærne. De har fin snøring bak på leggen, men er kanskje bittelitt store. Men jeg kan jo ha ullsokker i? Så er de litt mer "finslige" enn de andre, men skulle jeg ut en dag med snø, hadde jeg tatt de andre støvlettene. Disse egner seg nok bedre til bar bakke og vind enn snø og stiv kuling.. Så egentlig kunne jeg ha levert dem tilbake. Men så er det det faktumet at jeg sliter veldig på sko! Er jeg heldig kan jeg bruke et par i 2 sesonger før de faller sammen rundt beina mine.Vanligvis er det bare en sesong. Altså en vinter i dette tilfellet. Prisen var lik for begge, kun 399, så egentlig gjør jeg litt lurt i å bare beholde dem siden jeg har så vanskelig for å finne støvletter og sko generelt når jeg først skal ha. Så hvis jeg ikke bruker dem så mye i år, så kan jeg heller bli positiv overrasket til neste høst når jeg finner de fram igjen og ser at de nesten ikke er slitt!?

 

 

Q: HAR DU FUNNET DINE STØVLETTER FOR SESONGEN?

Q: HVA MENER DU JEG SKAL GJØRE MED DET ANDRE PARET?

 

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 4    Postet: 12.11.2010   Klokken: 23:53   Kategori: Shopping
LisaLilleseth   Postet: 13.11.2010  kl:00:04
Du er veldig lik Kandee Johnsen om du vet hvem det er? ( Kjent YouTube Makeup artist ). det var ment som et kompliment:)
kristinesside   Postet: 13.11.2010  kl:01:33
LisaLilleseth: Åj, tusen takk :) Så koselig og gøy å høre! :):) *glis*
   Postet: 15.12.2011  kl:18:33
Jeg elsker de støvlettene nr. 2 og hadde beholdt dem! Nå er dette et år siden, men bare lurte på hvor du hadde bestilt dem? :)

Kjempe fin blogg!
kristinesside   Postet: 15.12.2011  kl:20:24
Anonym: Hei! De støvletene med snøring de på bilde nr. 3 er jeg ganske sikker på at jeg kjøpte på din sko. Men de skoene på bilde nr. 2, som jeg hadde fra før (vet ikke helt hvilke du mente), kjøpte jeg for snart to år siden på eurosko :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits