Kommentarer: 7    Postet: 27.09.2010   Klokken: 21:09   Kategori: Mat

I kveld har vi vært superflinke og ryddet og vasket hele leiligheten etter forrige ukes og helgas styr og rot, og jeg prøvde til og med ut 3 forskjellige muffinsoppskrifter! Planen var 4, men så hadde vi ikke noen sitroner eller sitronsaft, så jeg droppet dem for i dag.

Oppskriftene hentet jeg på www.detsoteliv.no, og her er de oppskriftene jeg prøvde. Linkene til oppskriftene kommer du til i overskriftene og via bildene, og nedenfor kommer min kakemons av en kjærestes meninger om de forskjellige muffinsene:

 Chocolate Chip Cookies

(Her brukte jeg hakket sjokolade med 70% kakao istedet for melkesjokoladepalletter. Og foruten de mest vanlige ingrediensene inneholdt denne oppskriften melk og olje i tillegg.)Mortens mening:

Det var disse muffinsene som så mest innbydende ut! De var litt tamme i selve deigen, og siden det ble brukt mørk sjokolade istedet for lysere sjokolade, så ble muffinsene "litt for mye" når det innimellom kom store klatter av sterk sjokolade. Men greie var de :)

Karakter 3

 

 

Bananmuffins

(Her brukte jeg 2 godt modne bananer og smør i tillegg til de mest vanlige ingrediensene.)


Mortens mening:

Disse muffinsene så litt kjedelige og gule ut, rett og slett veldig "plain". Men inni var muffinsene litt småseige og myke, og banansmak er noe man  ikke er vant til, det gjorde dem enda bedre.

Karakter 5

 

 

Kryddermuffins

(Her brukte heller litt mer kanel i mangel på nellik. Og foruten de mest vanlige ingrediensene inneholdt denne oppskriften smør og yoghurt i tillegg.)


Mortens mening:

Førsteinntrykket var at de var veldig flate. Men det er nok pga formene. Det ble brukt silikonformer til de andre, mens disse ble stekt i vanlige papirformer. De smakte helt vanlig krydderkake i muffinsformer, rett og slett.

Karakter 4

 

 

HAR DU TENKT Å PRØVE EN AV DISSE OPPSKRIFTENE?

 

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 7    Postet: 27.09.2010   Klokken: 21:09   Kategori: Mat
Beauty By Ina - Makeup og alt mulig gøy!   Postet: 27.09.2010  kl:21:37
Naaam! :D <3 Ja jeg må nok gjøre det en gang altså! !
Iris Taklo   Postet: 28.09.2010  kl:19:16
sv: Tusen takk :D

Jeg syns grønne øyne er fett jeg :D Alle syns jo blå er det peneste osv, men helt ærlig syns jeg det er den kjedeligste (med mindre det er en blåfarge som man bare "wow!" til, haha) :-)
kristinesside   Postet: 29.09.2010  kl:11:29
Iris Taklo: Ja, ikke sant! Jeg håper på unger med grønne øyne jeg, både jeg og kjæresten har det, med bare litt forskjellige nyanser. Hadde vært stilig med en hel grønn familie en gang! :D:D Grønt er stilig!
hoyesensmakeupandbeauty   Postet: 29.09.2010  kl:22:42
åh, nå fikk jeg lyst på muffins:D
kristinesside   Postet: 29.09.2010  kl:22:44
hoyesensmakeupandbeauty: Sjekk ut disse du!!: http://www.passionforbaking.com/tiffany-co-style-cupcakes/
Arne   Postet: 06.10.2010  kl:16:57
Endelig noe som ikke handlet om sminke! De så kjempegode ut alle sammen, så dette må jeg også prøve. Men har du "enkeltsilikonformer"? Hvor får man tak i sånne? Jeg har et brett med 6 i ett, men enkeltformene så veldig praktiske ut!
kristinesside   Postet: 06.10.2010  kl:18:47
Arne: Jeg har sånne silikonformer ja :) Kjøpte dem på Jernia en gang, tror jeg, eller en annen butikk der de har kjøkkenutstyr. Veldig greie, du kan fylle dem fulle uten at det renner over, og stuer du dem litt sammen får du plass til 24 stk på et brett :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits