Kommentarer: 6    Postet: 20.09.2010   Klokken: 20:10   Kategori: Sminke

 


I dag har jeg faktisk tatt bilde (enn så dårlig..) av øyesminken jeg bruker i dag! Det er sjeldent det! Blir liksom aldri tid til det innimellom dusj og skole og jobb og sånn, men i dag hadde jeg store plener om å få det til.

Her har jeg brukt øyeskygger fra e.l.f. Jeg har lagt fargen Elegant (hvit med skimmer) innerst i øyekroken og litt inn på øyelokket, og litt under de nedre vippene, innerst. Så la jeg fargen Earthy (grønn med skimmer) midt på øyelokket, nesten som en tykk strek loddrett over lokket, og samme fargen midt under den nedre vippekanten, rett under det grønne på overlokket. Og så la jeg fargen Royal (lilla med skimmer) i kantene, og duste litt ut og oppover, og under de nedre vippene, ut mot ytterkanten. Til slutt brukte jeg fargen Elegant igjen og duste ut overgangene øverst på lokket med den. Den gir samtidig fint skinn på øyebrynsbeinet. (Synes ikke så godt nei..) Til slutt et lag svart eyeliner på den nedre våtlinjen, og et par lag med sort volum- og lengdemaskara.

Grønt fremhever grønt, og det gjør lilla også, så denne looken likte jeg!

 

HVA SYNES DU?

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 6    Postet: 20.09.2010   Klokken: 20:10   Kategori: Sminke
Kine Malèn Lyngdal   Postet: 20.09.2010  kl:20:18
Wow, så flink du er å legge på øyenskygge!!
kristinesside   Postet: 20.09.2010  kl:20:42
Kine Malèn Lyngdal: Tusen takk :):)
TONJE   Postet: 20.09.2010  kl:21:01
Nydelig, nydelig :)
kristinesside   Postet: 20.09.2010  kl:21:08
Tonje: Tuusen takk ^^
Minebilderr   Postet: 20.09.2010  kl:21:08
sv; jeg tror nok ikke logopeder kan hjelpe i et sånt tilfelle, for de jobber bare med stemmer, og greier nedi halsen :) men, fastlegen din kan vel kanskje annbefale noe :)?
kristinesside   Postet: 20.09.2010  kl:21:27
Minebilderr: Aha. Fastlegn min gav meg bare nesespray og god bedring.. Øre-nese-hals spesialist kunne ikke gjøre noe, de skjønte ikke hva som var gat etter mange tester.. Så det er liksom ikke sånn at jeg kan gå på døra til en hjernekirurg og spørre om han kan ta en titt :/ Hmm.. Vet ikke hvem jeg skal snakke med liksom. Så jeg har bare lært meg å leve med det. :/


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits