Kommentarer: 2    Postet: 07.07.2010   Klokken: 08:25   Kategori: Hverdagsliv
Torsdag for snart 2 uker siden fikk vi hele flyttelasset inn i flyttebilen, og fikk kjørt det til Stavanger seint på kvelden. Vi leide en Avis-bl så vi skulle få med oss alt i én omgang, og det tok over 4 timer å få alt i bilen, men kun 45 min å få alt ut igjen. Da trengte vi ikke å stable på samme måten som inni bilen, så ikke ting skulle velte og bli ødelagt i løpet av turen.

 

Litt skummelt var det å kjøre, sjekk hvor langt ute speilene er,
jeg er glad jeg kun satt på passasjersiden jeg.. 

Første stablet vi de mange banankassene om bord..

 

Og så inn med resten av alle tingene.
Syklene, planter og alt mulig, lukket igjen og var klare til å kjøre.

Når vi hadde kommet fram og hadde fått lesset av alt i bilen,
så det sånn her ut i den nye leiligheten: 


Skikkelig fullt, rett og slett!
Så da var det bare igjen å vaske ned den gamle leiligheten, flytte bort de siste tingene, og så begynne å rydde og sette på plass alt i den nye leiligheten..
Det var ca det vi gjorde de første dagene i Stavanger..
Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 2    Postet: 07.07.2010   Klokken: 08:25   Kategori: Hverdagsliv
TONJE   Postet: 07.07.2010  kl:11:44
Åh, flytte er virkelig noe av det verste jeg vet. Så utrolig kjedelig!
* I r l i n * - Gifteklar danser   Postet: 07.07.2010  kl:12:21
sv; tusen hjertelig takk for sporene du la igjen på bloggen min! Beklager så kjempemye at jeg nå ikke kommenterer til innlegget dit når jeg svarer deg,har en litt travell dag i dag så rekker desverre ikke å svare alle personlig (haha, ja det virket bare enda mer teit å si det på den måten.. men ja, vil heller bare være ærlig enn å virke dødskip) Så jeg får holde meg til at jeg ønsker deg den fineste sommerdag med mye morro! :D Take care! :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits