Kommentarer: 4    Postet: 30.05.2010   Klokken: 20:39   Kategori: Hverdagsliv

Startet dagen med å få gavekortt på en tattovering av Morten, så kjørte vi til byen og hadde frokost fra bakeren, var litt rundt, og så fikk jeg en duftranke (fordi alle fine stilkblomstene var vekke..), men se så fin den er! Passet igrunnen bra siden orkideen jeg hadde mistet sin aller siste blomst for noen dager siden. Hvordan får man egentlig orkideer til å vare mer enn 2-3 mnd? Da har alle blomstene på en eller annen merkverdig måte klart å falle av med jevne mellomrom.. Iallefall; blomsten min!:


Litt senere på ettermiddagen spiste vi middag med the whole family on the veranda, og så begynte de å styre med dette herrene partyteltet pga sola, men egentlig så ble det bare litt kaldt da solvarmen forsvant.. Men partyteltet, det skulle opp!Så med partyteltet på plass var det tid for lasagne og daimiskake!

 Og så var det tid for bursdagsgaver, til meg!!
Pappa spurte om jeg ville ha den innepakka, og jeg svarte jo "ja, selvfølgelig", og da viste det seg at de kom ut med pakken miin inne i et teppe, for de hadde ikke brydd seg med å pakke det inn, men det gjorde samme nytten!

 

 

Weee!!! ^^ Min første kjøkken-multi-miksetrikse-maskin!! TUSEN TAKK!!

 


Og så fikk jeg en pakke av Elisabet også, innepakka(!), og det var et skrin hun hadde lagd på skolen (og brukt et halvt år på faktisk!!), malt hvitt og rett og slett knallfint! Tusen takk Elisabetgolle!

 


Og så, ikke minst, så fikk jeg et kort Veronika hadde laget, nydelig! Jeg fikk et av Elisabet også, men på en eller annen måte tror jeg det forsvnt litt.. :( 

Kjetil poser sammen med gavene!

 

Så nærmet kvelden seg, og det ble bursdagsfest! Og til og med da fikk jeg gaver gitt! Så her er et par bilder av spisebordet som plutselig hadde blitt et gavebord! TUSEN TAKK FOLKENS!
SUPERHERLIG DAG!!
Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 4    Postet: 30.05.2010   Klokken: 20:39   Kategori: Hverdagsliv
Arne   Postet: 31.05.2010  kl:17:59
Orkideer kommer tilbake igjen... man må bare glemme dem bort i noen måneder i et vindu uten masse direkte sollys, og bade dem en gang annehver uke ca (dyppe i lunkent vann og la dem renne av seg). Så kommer det ny blomst, og så kan man kose seg med den leeeeenge... Viss man har flere kan man rulere.... men det tar ofte litt tid, og det er først når man nesten tror den er helt død at den blomstrer igjen :)
kristinesside   Postet: 31.05.2010  kl:21:58
Arne:

Ja, jeg har en annen som har dødd fra meg for nesten et halvt år siden, den står på ei hylle i stua, og får vann sånn av og til, men den bør jo være superdød nå da.. Hmm.. Får kanskje kjøpe meg en ny og se om en av de andre har fått blomster igjen når den nye dør? Hehe!
Arne   Postet: 01.06.2010  kl:06:55
De "dør" egentlig ikke med en gang, det er bare blomstringen som avsluttes. Så lenge de har grønne blader så er det liv :)
kristinesside   Postet: 01.06.2010  kl:08:43
Arne:

Bladene er fremdeles knæsjgrønne, så nå sitter jeg bare her og venter på at de skal blomstre igjen ;)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits