Kommentarer: 0    Postet: 20.04.2010   Klokken: 13:49   Kategori: Sminke

Synes du det er vanskelig å finne farger som kler akkurat deg? Ikke fortvil, her er er tre makeupfarger som kler de aller fleste.

Artikkel fra minmote.no


Ferskenrosa rouge

Rougen fra Nars i fargen Orgasm har blitt en skjønnhetslegende på grunn av at den kler alle som prøver den. Grunnen til det er at den har den perfekte miks av rosa og fersken, altså en kald og en varmere farge, i tillegg til at den har en anelse gyldne undertoner i seg. Dette gjør at den matcher hudtonen din enten den er varm eller kald.

FERSKEROSA: Rouge fra Nars i Orgasm, Estée Lauder Sunblush Illuminator og MAC Powderblush i Style.

 

 

Champagnefarget øyenskygge

Champagnefarget øyenskygge får øyene til å skinne uansett hvilken farge de har. Den har både kalde og varme elementer i seg, og kan derfor kle absolutt alle. Champagnefargen er kjempefin i kombinasjon med mørkere farger. Bruk den sammen med en grå øyenskygge om du har kalde undertoner i huden, eller kombiner den med en brun skygge om du har varme undertoner.

CHAMPAGNE: Øyenskygge fra Bobbi Brown i Seashell, MAC Eye Shadow i Gleam og Maybelline Dream Mousse Eyecolor i Blissful Beige.Brunrosa leppestift

Den er ikke for kald og ikke for varm, ikke for rosa og ikke for brun. Denne fargen er en perfekt kombinasjon av kalde og varme farger, og det gjør at den passer til alle hudtoner. Brunrosa kan høres ut som en litt trist farge, men det trenger den ikke å være. Det finnes flere varianter av denne fargen i leppestifter, både kraftige farger, og mer nøytrale og transparente farger. Bruk med en lys gloss over for en friskere look.

BRUNROSA LEPPESTIFT:Elizabeth Arden i Perfect Petal, YSL Pure Lipstick i 66 Rosewood og Rouge Dior i Rita Beige.
Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 0    Postet: 20.04.2010   Klokken: 13:49   Kategori: Sminke


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits