Kommentarer: 7    Postet: 11.04.2010   Klokken: 16:51   Kategori: Shopping
Plutselig var dagen kommet for pappas 50års overraskelsesselskap! Og jeg hadde "ingenting" å ha på meg. Støvletter ble for varmt, reservekjolen passet ikke til festen, jeg ville ha noe som ikke var for høytidelig samtidig ikke for vanlig. Sola varmet og det var skikkelig vår, så jeg fant ut at jeg måtte til byen, kjapt!

Morten slapp meg av på B-young, og der fant jeg, etter en god halvtimes leting, denne toppen her:


Jeg kan ikke huske at jeg noen gang har hatt denne fargen her i klesskapet mitt, men nå har jeg prøvd det også, og faktisk så fikk jeg et par komplementer på festen, så det så! :)


Og så gikk jeg rett over veien til den gamle gamle sommerjobben min på skobutikken, egentlig på leting etter svarte pumps, og fant disse nyyydelig skoene her!! :


MmmmhhH!Haha, flaks jeg fikset litt på neglelakken på fredag!

Tror dette blir det beste skokjøpet mitt i hele år jeg! Nå begynner endelig sesongen for skokjøping for meg, jeg bare ELSKER vår og sommersko! Gikk helt amok når jeg jobbet på skobutikken, måtte gi bort og kaste sko for jeg hadde flere enn det var plass til hjemme.. Men disse tar nok kaka på hele skosesongen for min del.

Merket er Tamaris, de gir god støtte og demping selv om det er høye hæler. (Den venstre skoen på det nederste bildet gir et litt feil inntrykk av hvor høye skoene egentlig er.. Se heller på den høyre, hehe!) Det er skinn utenpå og inni, glidlås i hælen og de er fantastisk gode å gå på! Jeg hadde de på meg i 7 timer i går, og den siste timen merket jeg at jeg var litt sliten og litt småhoven, men det er ganske naturlig, jeg går ikke med høye hæler SÅ ofte!


HAR DU NOEN FAVORITTSKO FOR TIDEN?
Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 7    Postet: 11.04.2010   Klokken: 16:51   Kategori: Shopping
Irene Sandmoen   Postet: 11.04.2010  kl:17:31
åååh, det var jo fantastiske klær du har på :D

Absolutt helt rolig og avslappet stil mener jeg ;)

Jeg har ikke akkurat noen favorittsko fortiden, men får det sikkert snart :P
Kristine Solbak   Postet: 11.04.2010  kl:17:38
Har ingen favoritt-sko, nei. Men va syyykt fine kle du hadde på ^^ *misunn*
Frida   Postet: 11.04.2010  kl:17:42
hvilken skobutikk er skoene fra da?:)
kristinesside   Postet: 11.04.2010  kl:17:44
Irene Sandmoen:

Tusen takk :)

Liker igrunnen en avslappet stil når jeg er litt pyntet, uten å se ut som om jeg har en joggebuksedag, hehe! Så takk for komplementet! :D

Og hvis du er som meg, så kan du glede deg til det kommer flere sommersko i butikkene! :)
Frida   Postet: 11.04.2010  kl:17:49
hvilken skobutikk?
kristinesside   Postet: 11.04.2010  kl:17:51
Frida:

Skobutikken er veldig lokal, er ikke engentlig en kjede, blir kalt "skohjørnet" her i byen, for den ligger på et hjørne, men den heter vel egentlig "T. Pedersens eft." De tar inn sko fra forskjellige forhandlere, så de kan selv velge hvilke sko de vil ha der. Men jeg tipper at du kan finne de på mange av butikker som selger Tamaris merket. Tipper kanskje at du må på andre butikker enn Eurosko og DinSko og sånn. Men så sjeldne er de ikke :)
kristinesside   Postet: 11.04.2010  kl:17:52
KristineSolbak:

Tuusen takk :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits